Yeni nesil desen tarama teknolojileri ile kumaşlarınızı birebir dijitale aktarıyor, ürünlerinizin gerçekçi görsellerini oluşturuyoruz. Müşterilerinize hem web sitenizde hem de satış noktalarınızda dijital deneyim yaşatıyoruz.
Tekstil alanında uzmanlaşmış olmamız sebepli kadife, keten, şönil ya da akla gelebilecek tüm desenleri dijitale taşıma konusunda sektörü belirlemekte; müşterilerimize gerçekte gördükleri ve hissedilen kumaş dokusunu dijitalde de vermekteyiz.
Bunun yanısıra, mobilya ürünlerindeki metal ya da ahşap ayaklar gibi katı materyallerde de doğru parlaklık ayarları, renk, height map'ler ile en doğru sonuca ulaşmaktayız.
İster kumaşınızın kataloğu, kartelası için desen hazırlanacak olsun; isterseniz de 3D ürün giydirme sebepli olarak deseninizin aktarımı olsun, raporsuz kumaşlarda 15x15cm raporlu kumaşlarda da rapor boyutunda bizlere göndereceğiniz kumaş numuneleri üzerinden taramalarınızı sağlayabilir ve dijitale aktarımını gerçekleştirebiliriz.
PBR Tarayıcılarımız ile ürününüzün desenini taratmak ve ürününüzün dokusunu dijital olarak almak istiyorsanız, lütfen bizlere iletişim kısmından ulaşın.
Mailde lütfen bu bilgileri iletin:
Buradan desen tarama ile ilgili daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Bir tarayıcı teknolojisi seçerken kumaşlarınızı/malzemelerinizi dijitalleştirmek için PBR malzeme taramasının daha çok genel bir terim olduğunu ve bu teknolojilerin adı aynı olsa da, nihai çıktının kalitesinde oldukça farklılık gösterebileceğini bilmek önemlidir.
Bu teknolojiler, yakalama ve uyarlama algoritmalarının karmaşıklığına göre iki kategoriye ayrılabilir:
Gözle görülmesi kolay ilk fark, basit taramanın dijital bir malzeme yakalayıp oluşturmasının yaklaşık 10-20 dakika sürmesi, buna karşın karmaşık uyarlamanın nihai dijital malzeme yakalanıp oluşturulana kadar 8-12 saat sürebilmesidir. Daha da önemlisi, gerçek fark nihai görsellerin kalitesinde ortaya çıkar. Aşağıda bir karşılaştırmaya bakabilirsiniz.
Aşağıda, basit ve karmaşık malzeme dijitalleştirme teknolojileri arasındaki farkı gösteren iki görüntü oluşturduk.
Birinci resim, basit bir dijitalleştirme teknolojisi kullanılarak oluşturulmuştur (tek bir kameranın üstten çektiği düz bir görüntüdür). Renk ve desen açısından orijinal örneğe benzer görünmektedir.
Ancak, ikinci resime, baktığımızda, birinci görüntünün orijinal örnekte bulunan yansıma ve geometrik detayların hiçbirini içermediği açıkça görülmektedir. Karmaşık malzeme dijitalleştirme teknolojisiyle, kumaşın gerçek doğası kaydedildiği için kumaşınızdan hangi detayların eksik olduğunu düşünmenize gerek kalmaz.